Uitstapjes

Julianatoren

julianatoren

Onlangs heb ik met mijn 2 dochters en hun oma een bezoekje gebracht aan pretpark Julianatoren in Apeldoorn. De meiden vonden het hartstikke leuk. Wij waren er op een studiedag dus het was lekker rustig en we hebben bijna alle attracties geprobeerd!

De attracties

Onze meiden hebben bijna alle attracties kunnen proberen. Er waren een aantal attracties die iets minder geschikt zijn voor hun leeftijd en juist voor de oudere kids heel leuk zijn. Bijvoorbeeld de “Springende piraat” een bootje waarin je in je eentje wordt afgeschoten of de “Zwevende piraat” waarin je in je eentje boven het water zweeft, die hebben we maar niet geprobeerd.

Ik zou zeggen dat de attracties in het park leuk zijn voor kinderen tot en met groep 4/5. De meeste attracties waren in ieder geval toegankelijk voor onze meiden van 2 en 5. Het is niet te spannend en er zijn ook veel dingen waar ze alleen in kunnen gaan. Denk aan een achtbaan, vliegende olifanten, trampolines, vliegende bus, safari auto’s, brandweerwagen waarbij je met water kan spuiten op een brand. Je kan je makkelijk een dag vermaken in dit park. Ook zijn er diverse speeltuintjes waar ze lekker kunnen spelen.

Het park is best compact, dus het is een stuk overzichtelijker dan bijvoorbeeld de Efteling.

Shows

Over de dag heen zijn er diverse shows in het park, de dag van je bezoek bepaalt het showprogramma. Wij waren er op een maandag en ook dan zijn er diverse shows. Zo was er een erg leuke show bij de opening van het park met meneer Kaasschaaf. Verder in het park zijn er later op de dag diverse shows met Jul en Julia, waarna je ook op de foto kan met Jul of Julia! Helaas hebben wij mevrouw Suikerspin niet gezien, dat vonden de meiden erg jammer.

Eten & Drinken

Er zijn diverse tentjes door het park heen om wat te eten en drinken. Ik vond het leuk dat je hier naast je standaard friet ook een ander zaakje hebt, Jul’s Thai Toko, dat Thais eten verkoopt. De prijzen zijn gemiddeld dus dat is prima te doen.

Achter in het park vind je enorm veel picknicktafels (ook erg handig voor de schoolreisjes), waar je lekker je zelf meegebrachte hapjes en drankjes kunt nuttigen.

Kosten

Wij waren voor de toegang tot het park 60 euro kwijt voor 4 personen. Wij hadden 10 euro korting per persoon met de Jumbo Dagje uit munten. Vaak kan je ook via Land van ANWB of Vakantieveilingen tickets met korting kopen. Ook heeft Julianatoren leuke aanbiedingen voor een abonnement waarbij je toegang krijgt tot andere parken naast Julianatoren, als dit park goed bevalt een interessante optie.

Parkeren is gratis en kan direct naast de ingang van het park. Prijs-kwaliteit verhouding voor dit park is dik in orde. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Roefs in het dagelijks leven freelance marketeer en product owner. Daarnaast beheer ik samen met mijn gezin dit blog Roefjes on Tour om onze ervaringen over reizen en uitstapjes met anderen te delen.
Roefjes on tour
Laat een reactie achter