Geen categorie

Leuke restaurants met pick-up en drop-off service op Nusa Lembongan

Pick-up-truck-nusa-lembongan

Diverse restaurants in Nusa Lembongan bieden een gratis service aan waarbij ze je ophalen en terugbrengen naar je accommodatie als je bij hen een hapje komt eten tijdens lunch of diner. Best handig als je accommodatie afgelegen is of als je wat drankjes wilt doen. Hieronder een overzicht van een aantal van deze restaurants.

Hai Bar & Grill

Hai Bar & Grill vonden wij een superleuk tentje. Je kan hier eerst even op een zitzak op het strand zitten om te kijken naar de zonsondergang voordat je een hapje gaat eten in het restaurant met uitzicht op zee en strand. Ook is er een lekker zwembad bij waar je gebruik van kan maken, vooral handig als je wat eerder op de dag deze kant op gaat. We hebben hier heerlijk gegeten. Het is aan Mushroom beach gelegen en je kan hier zowel westers als lokaal eten.

Hai Beach resort

Er is ook een betrouwbare pinautomaat op dit resort aanwezig. Handig om te weten want voor heel veel dingen heb je toch nog contant geld nodig, bijvoorbeeld drivers en tours. En automaten zijn vaak leeg, kapot of geven hele lage bedragen uit!

Warung Putu

Ga een keer naar Warung Putu om wat meer lokaal te eten. Het was er goed druk, dus moet goed zijn. Haha nee we hadden ook op tripadvisor gelezen over deze zaak en een aanbeveling gehad van de eigenaresse van onze accommodatie. We hebben hier heerlijk Indonesisch gegeten terwijl de kinderen genoten van frietjes en kroepoek.

Wij eten in Nederland best pittig en dachten dat hier ook wel te kunnen hebben, maar dat bleek toch niet helemaal goed te vallen. Dus houd daar rekening mee. Bij Warung Putu kun je daarnaast geen wijn drinken (dat is niet heel standaard in Indonesië en best kostbaar á 80.000 IDR per glas  wat toch zo’n 5-7 euro is).  En ook een belangrijk detail je kan er niet pinnen, dus neem cash mee!

Vanuit Warung Putu kijk je direct op zee en zie je aan de overkant Nusa Ceningan liggen, dus je hebt er ook een leuk uitzicht terwijl je eet.

Ook vanuit Warung Putu wordt je na je maaltijd weer netjes afgezet bij je accommodatie.

Onai Music Bar & Grill

Dit is een restaurant aan Mangrove street wat in juli 2019 een zwembad met kindergedeelte heeft geopend. Je kan hier in de avond ook lekker een hapje eten. Ze hebben tafels direct aan het strand of aan de andere kant van de weg bij het zwembadgedeelte. Op bepaalde dagen is er hier ook live muziek te horen. Het uitzicht net voor de zon helemaal onder gaat is ook niet verkeerd.

View Onai beachclub

Op de kaart staan zowel lokale als westerse gerechten. En ze hebben dus een gratis pick-up en drop off service waarmee je lekker wordt thuisgebracht na een lunch of diner.

Sunday Beach Water Park

Bij Sunday Beach kun je eten met een heel mooi uitzicht op Nusa Ceningan. Je hebt leuke zitjes in het restaurant waaronder schommels en op het strand hebben zij ook een mooie schommel. De kaart is ook redelijk westers met wat Indonesische gerechten erop.

Sunday beach heeft een tegenovergelegen waterpark waar je een aantal aardige glijbanen hebt. Deze beachclub en het waterpark hebben een gratis pick-up en drop off service naar je accommodatie.

Sandy Bay

Sandy Bay beach club ligt op wandelafstand van Devil’s tears. Bij deze wat meer decadent uitziende beachclub hebben ze een infinity pool want in zee kan je daar niet zwemmen. Vanaf je ligbedje aan het zwembad heb je een prachtig uitzicht op zee en de opspattende golven tegen de rosten. De zonsondergang is hier ook fantastisch.

Sandy bay

De prijzen waren hier overigens prima, ondanks de decadente look. Dit restaurant heeft wederom ook een pick-up en drop-off service, dus we werden netjes naar huis gebracht na de borrel. Ze verkopen hier ook handijsjes (iets wat op Nusa Lembongan en alle vliegvelden heel lastig te vinden is), just so you know.

Deze beachclub is een aanrader. Fantastisch uitzicht, lekker eten en een fijn zwembad!

Nick’s place

We zijn hier gaan eten omdat mensen op Tripadvisor zo lyrisch waren over dit tentje. Deze zaak staat bekend om zijn spareribs, volgens velen de beste die ze ooit hebben gegeten. Wij houden wel van een ribje maar dit waren niet de beste ribs die we ooit hebben gegeten. Ze waren aardig maar absoluut niet ” the best your ever had” en aardig aan de prijs. Dus prima eten hier maar de prijs is niet in verhouding naar onze mening. En daarnaast zit je hier buiten, niet aan het strand dus je hebt best wel last van muggen. Ik zou zeggen ga ergens anders eten, daar heb je leukere prijzen en een mooier uitzicht.

Ze hebben hier wel een pick-up en drop off service mocht je toch zin hebben om de ribs van Nick zelf uit te proberen!

Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Roefs in het dagelijks leven freelance marketeer en product owner. Daarnaast beheer ik samen met mijn gezin dit blog Roefjes on Tour om onze ervaringen over reizen en uitstapjes met anderen te delen.
Roefjes on tour
Laat een reactie achter