Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Roefjesontour.nl. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wij besteden veel zorg aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch kan het voorkomen dat artikelen fouten bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur.

Aan de inhoud van Roefjesontour.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Roefjesontour.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Roefjesontour.nl. Ook is Roefjesontour.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar wordt verwezen.

Affliates

Roefjesontour.nl werkt samen met affiliate partijen en partnerprogramma’s. Het is dus mogelijk dat Roefjesontour.nl een vergoeding ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links of advertenties vanaf roefjesontour.nl

Reacties

Reacties kunnen gewijzigd of verwijderd worden wanneer dit nodig is. Dit kan zijn omdat de reacties kwetsend zijn, omdat deze links bevatten naar andere websites of omdat deze spam bevatten.

Roefjesontour.nl heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.